autor:

Fara foto

» » Aperitive

Coltunasi olandezi cu cascaval

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g aluat de foitaj, , 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), , 75 g samburi de nuca, , 50 g unt, , 4 galbenusuri, , seminte de chimen maruntit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 210°. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi olandezi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite umplute cu spanac si branza

Clatite umplute cu spanac si branza

Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile

9 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic

Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic

Se pregateste o forma de copt, pentru chec, dar mai mica. Daca aveti o forma de chec mai mare, recomandat

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g aluat de foitaj
  • 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval)
  • 75 g samburi de nuca
  • 50 g unt
  • 4 galbenusuri
  • seminte de chimen maruntit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Börek - placinta turceasca cu branza si patrunjel