autor:

Fara foto

» » Aperitive

Coltunasi olandezi cu cascaval

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g aluat de foitaj, , 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), , 75 g samburi de nuca, , 50 g unt, , 4 galbenusuri, , seminte de chimen maruntit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 210°. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi olandezi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rosi umplute cu branza

Rosi umplute cu branza

Rosiile le tai in jumatate, sub forma de stea cu ajutorul aparatului sau al cutitului. Branza o

4 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Feta cu chimen si lamaie

Feta cu chimen si lamaie

Amestecati toate ingredientele intr-un bol. Serviti rece.

2 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g aluat de foitaj
  • 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval)
  • 75 g samburi de nuca
  • 50 g unt
  • 4 galbenusuri
  • seminte de chimen maruntit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Branză Topita de casa