autor:

Fara foto

» » Aperitive

coltunasi prajiti

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
faina 100 g, carne tocata 100 g, varza murata 100 g, ou 1 bucata, ceapa uscata tocata 1 lingura, praz tocat 1 lingura, ulei 1 lingura, sare dupa gust, piper alb si negru un varf de cutit, sos de soia 1 lingurita

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Din faina se face o coca tare ca de paine si se lasa zece minute la dospit. Intre timp se amesteca carnea tocata cu varza tocata, ceapa, prazul, sosul, sarea, uleiul, oul si piperurile intr-un castron. Se ia coca dospita, se imparte in sase bucati, se intind si se umplu cu compozitia facuta, se pun la prajit intr-o lingura de ulei. Se servesc calzi cu sos de soia.
Daca ti-a placut reteta noastra "coltunasi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri filipineze

Rulouri filipineze

Intr-un castron se adauga carnea tocata cu morcovul si ceapa razalita,se amesteca, apoi se adauga

5 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    O bunatate. Am mancat asa ceva in Ucraina.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • faina 100 g
  • carne tocata 100 g
  • varza murata 100 g
  • ou 1 bucata
  • ceapa uscata tocata 1 lingura
  • praz tocat 1 lingura
  • ulei 1 lingura
  • sare dupa gust
  • piper alb si negru un varf de cutit
  • sos de soia 1 lingurita

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

O bunatate. Am mancat asa ceva in Ucraina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Caizer afumat