coltunasi prajiti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina 100 g
  • carne tocata 100 g
  • varza murata 100 g
  • ou 1 bucata
  • ceapa uscata tocata 1 lingura
  • praz tocat 1 lingura
  • ulei 1 lingura
  • sare dupa gust
  • piper alb si negru un varf de cutit
  • sos de soia 1 lingurita

Mod de preparare

Din faina se face o coca tare ca de paine si se lasa zece minute la dospit. Intre timp se amesteca carnea tocata cu varza tocata, ceapa, prazul, sosul, sarea, uleiul, oul si piperurile intr-un castron. Se ia coca dospita, se imparte in sase bucati, se intind si se umplu cu compozitia facuta, se pun la prajit intr-o lingura de ulei. Se servesc calzi cu sos de soia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise