autor:

» » Aperitive

coltunasi prajiti

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
faina 100 g, carne tocata 100 g, varza murata 100 g, ou 1 bucata, ceapa uscata tocata 1 lingura, praz tocat 1 lingura, ulei 1 lingura, sare dupa gust, piper alb si negru un varf de cutit, sos de soia 1 lingurita

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Din faina se face o coca tare ca de paine si se lasa zece minute la dospit. Intre timp se amesteca carnea tocata cu varza tocata, ceapa, prazul, sosul, sarea, uleiul, oul si piperurile intr-un castron. Se ia coca dospita, se imparte in sase bucati, se intind si se umplu cu compozitia facuta, se pun la prajit intr-o lingura de ulei. Se servesc calzi cu sos de soia.
Daca ti-a placut reteta noastra "coltunasi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    O bunatate. Am mancat asa ceva in Ucraina.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • faina 100 g
  • carne tocata 100 g
  • varza murata 100 g
  • ou 1 bucata
  • ceapa uscata tocata 1 lingura
  • praz tocat 1 lingura
  • ulei 1 lingura
  • sare dupa gust
  • piper alb si negru un varf de cutit
  • sos de soia 1 lingurita

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

O bunatate. Am mancat asa ceva in Ucraina.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
rulada de pui invelita in bacon