Curatam gutuile de coaja si de samburi,le spalam bine si le punem in apa la fiert.Dupa ce s-au fiert punem zaharul,plus pliculetele de zahar vanilat.Fiecare este liber sa-si puna zahar cat doreste.Eu am pus 300 gr pentru ca am facut intr-o craticioara mai mica.La urma dupa ce s-a fiert adaug si cateva feliute de lamaie si esenta de vanilie.In cana in care servesc compotul pun si un baton de scortisoara ca sa-i dea gust si miros.Mentionez ca nu il pun la fiert,deoarece se amaraste compotul.Acest compot merge servit dimineata,alaturi de cativa biscuiti de cacao cu scortisoara.Pofta buna !!!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii