autor:

DINCA

» » Cocktailuri si lichioruri

Coniac din cafea

Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2012

Ingrediente
- 2 litri tuica, - daca sunt boabe mici de cafea 40 bucati, - daca sunt boabe mari de cafea 35 bucati, - 3 pliculete zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

21 voturi

Mod de preparare

Preparare:boabele de cafea se pun in tuica,impreuna cu zaharul vanilat si se lasa 3-4 zile timp in care se mai agita sticla.Este excelent merita sa incercati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coniac din cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
visinata

visinata

Se aleg visine bine coapte, se spala si se introduc intr-o damigeana mica. Se adauga zaharul si se

10 voturi    11 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
SEX ON THE BEACH

SEX ON THE BEACH

Se adauga vodka si peach schnapps intr-un pahar inalt. peste se pun portie egala de suc de cranberry

9 voturi    7 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Oache , 12 octombrie 2015

    Si de ce ii spuneti coniac din cafea? Cum sa fie bautura asta coniac? Este o bautura spirtoasa cu cafea in niciun caz coniac. Nici macar vinars nu este.

  • Fara foto

    Alina Usurelu Blanaru , 14 iulie 2015

    2o -25 de boabe de cafea si 1.5-2 ahar vanilat pliculete de z per litru de palinca

  • Fara foto

    Elena Spatarel , 13 decembrie 2013

    la 100 litri de palinca cite kg cafea sa pun?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

21 voturi

Ingrediente

  • - 2 litri tuica
  • - daca sunt boabe mici de cafea 40 bucati
  • - daca sunt boabe mari de cafea 35 bucati
  • - 3 pliculete zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de DINCA
Prajitura Miharti

Prajitura Miharti

PENTRU PANDISPAN: Se separa galbenusurile de albusuri.Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu crema  la rece

Prajitura cu crema la rece

Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile

10 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Inghetata de vanilie:

Inghetata de vanilie:

Preparare:Se pune laptele la fiert intr un vas.Cand incepe sa fiarba, se adauga vanilia,zaharul,galbenusurile

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Inghetate
Fara foto

Oache

Si de ce ii spuneti coniac din cafea? Cum sa fie bautura asta coniac? Este o bautura spirtoasa cu cafea in niciun caz coniac. Nici macar vinars nu este.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Milkshake de capsuni si kiwi