autor:

Fara foto

» » Aperitive

Conopidă cu maioneză

Autor: Valentin Baciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Valentin Baciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2008

Ingrediente
600-800 g conopidă, 300 g maioneză, 100 ml smîntînă, mărar, pătrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se pune la fiert dupa care se strecoară. Maioneza obisnuită se amestecă facultativ cu smantana, potrivindu-se gustul cu sare, acreală si mustar, ca să fie mai picantă, după care se amestecă usor cu conopida, prin răsturnare, ca aceasta să nu se deformeze. Pentru aromă, se pune neapărat în maioneză mărar tăiat mărunt. Se aranjează pe platou si se presară mărar sau pătrunjel tăiat mărunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu maioneză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida cu maioneza si usturoi

Conopida cu maioneza si usturoi

Inainte de toate pregatim conopida: ii rupem frunzele, taiem buchetelele de conopida si le spalam

25 voturi    10 comentarii
50 min
Salate de legume
Salata de conopida cu maioneza

Salata de conopida cu maioneza

Se fierbe conopida(desfacute in bucati) Se amesteca cu maioneza si sare. Simplu, sanatos si bun!

6 voturi    8 comentarii
25 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600-800 g conopidă
  • 300 g maioneză
  • 100 ml smîntînă
  • mărar
  • pătrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Valentin Baciu
Budinca de orez cu cascaval si ficatei

Budinca de orez cu cascaval si ficatei

Se fierbe orezul in apa multa( 1 parte orez- 3 parti apa)cu sare, piper, vegeta...eu am pus si un

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Barcute de dovlecei