Se curata morcovii,cartoful,radacina de patrunjel,fasolea,mazarea,telina si ardeii,se taie bucati(rondele,cubulete,dupa imaginatia fiecaruia);
Conopida se desface in bucatele,iar toate legumele se pun la fiert in apa cu sare,in ordinea in care ele fierb(prima data morcovii,telina,patrunjelul,cartofii,dupa care ardeii,fasolea,mazarea,iar la sfarsit conopida);
Dupa fierbere,le scurgem de zeama,pe care o pastram,si le lasam la racit;
Orezul se pune la fiert in 200-250 ml supa de legume,se asezoneaza,se pune untul,iar dupa ce a fiert se amesteca usor cu legumele racite,se asezoneaza compozitia,se pune intr-un vas termorezistent,se da la cuptor pentru 15-20 minute,iar cand se scoate,se presara cu verdeata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii