autor:

costy1969

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

CONOPIDA CU LEGUME SI OREZ

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 septembrie 2009

Ingrediente
1 conopida mica, 50 grame orez, 50 grame unt, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 cartof mare, 150 fasole verde, 100 grame mazare, 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 telina mica, 150 ml ulei masline, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovii,cartoful,radacina de patrunjel,fasolea,mazarea,telina si ardeii,se taie bucati(rondele,cubulete,dupa imaginatia fiecaruia);

Conopida se desface in bucatele,iar toate legumele se pun la fiert in apa cu sare,in ordinea in care ele fierb(prima data morcovii,telina,patrunjelul,cartofii,dupa care ardeii,fasolea,mazarea,iar la sfarsit conopida);

Dupa fierbere,le scurgem de zeama,pe care o pastram,si le lasam la racit;

Orezul se pune la fiert in 200-250 ml supa de legume,se asezoneaza,se pune untul,iar dupa ce a fiert se amesteca usor cu legumele racite,se asezoneaza compozitia,se pune intr-un vas termorezistent,se da la cuptor pentru 15-20 minute,iar cand se scoate,se presara cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU LEGUME SI OREZ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Supa Miso (raw vegan)

Supa Miso (raw vegan)

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca

7 voturi    1 comentariu
15 min
Retete vegetariene
Soufflé de brocoli, conopida si dovlecei

Soufflé de brocoli, conopida si dovlecei

Se spala legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste

7 voturi    4 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 50 grame orez
  • 50 grame unt
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof mare
  • 150 fasole verde
  • 100 grame mazare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 telina mica
  • 150 ml ulei masline
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
FASOLE CU SOS DE SMANTANA