autor:

Cely Snijec

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Conopida cu maioneza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2009

Ingrediente
o conopida, 4 catei de usturoi, 2 oua, 100 ml ulei, o lingurita mustar, 2 linguri zeama de lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Conopida desfacuta buchetele, spalata, se fierbe 1/2 ora cu sare.Se scurge, se usuca pe prosop de hatie, se da pe robot sau se taie bucatele mici.Din oua, ulei,mustar, se face maioneza la care se adauga mujdeiul obtinut din usturoi si zeama de lamaie cu putin ulei.Se incorporeaa conopia cu maioneza.Se serveste rece cu felii de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Un aperitiv deosebit de gustos ce poate fi servit pe felii de paine prajita. Conopida se spala

19 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

6 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Soia la cuptor