Conopida desfacuta buchetele, spalata, se fierbe 1/2 ora cu sare.Se scurge, se usuca pe prosop de hatie, se da pe robot sau se taie bucatele mici.Din oua, ulei,mustar, se face maioneza la care se adauga mujdeiul obtinut din usturoi si zeama de lamaie cu putin ulei.Se incorporeaa conopia cu maioneza.Se serveste rece cu felii de paine prajita.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii