se curata conopida,se pala si se pune la fiert cu putina sare,se firb fasolele,se dau prin masina de tocat si se freaca cu ulei ca la maioneza,se pune 2 lingurite de mustar si zeama de lamaie(dupa gust).
dupa ce a firt conopida,se pune la scurs(sa nu ramana apa),se paseaza(ca un piure) se taia ceapa marunt si se amesteca cu conopida si maioneza de fasole.
Pofta buna
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii