Conopida cu parmezan

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 100g parmezan
  • 100g unt
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe conopida desfacuta in buchetele, in apa cu sare, se scurge bine de apa, se pune intr-o tigaie in unt fierbinte si se soteaza. Se unge cu unt un vas rezistent la cuptor si se presara cu putin parmezan ras. Se pune conopida, se presara deasupra parmezan ras, se stropeste cu unt si se pune la cuptor sa se gratineze. Dupa cca 10 minute este gata si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Chec cu afine si merisoare

Chec cu afine si merisoare

Chec cu afine si merisoare
Salata de pui cu telina si maioneza

Salata de pui cu telina si maioneza

Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...

Salata de pui cu telina si maioneza
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor