Buchetelele de conopida se fierb in apa cu sare, se scurg bine de apa, se pun intro tigaie in unt fierbinte si se soteaza(atentie sa fie scurse bine de apa cand se soteaza). Se unge cu unt un vas rezistent la cuptor, se presara cu parmezan ras, se stropeste cu unt topit si se pune la cuptor la gratinat. Dupa circa 10 minute este gata si se poate servi.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii