autor:

autor
Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2-3 conopide(dupa marime), ½ pahar smintina, 150g cascaval sau brinza, 2-3 linguri unt, sos alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se fierbe conopida. Se prepara un sos alb mai gros, stins cu zeama in care a fiert conopida si se amesteca cu brinza. Se unge vasul care merge la cuptor, se presara cu pesmet, se toarna un strat de sos alb, se asaza deasupra conopida si apoi iar sos alb. Se adauga unt si smintina si se da la cuptor sa se rumeneasca. In momentul cind se serveste, se mai adauga brinza pe deasupra, unt proaspat si smintina. Sosul se stinge cu zeama in care a fiert conopida, iar daca se adauga putin lapte este si mai gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos alb la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Piurée de cartofi à la truffe

Piurée de cartofi à la truffe

Se spala cartofii si se pun la fiert necuratati (FOARTE IMPORTANT caci asa pastram gustul lor si

3 voturi    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
ciuperci champignon cu lamaie

ciuperci champignon cu lamaie

E un fel de mancare simplu de facut si foarte bun.poate fi fel de mancare de sine statator sau garnitura

5 voturi    5 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    Super !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 2-3 conopide(dupa marime)
  • ½ pahar smintina
  • 150g cascaval sau brinza
  • 2-3 linguri unt
  • sos alb

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Vinete umplute cu orez