Ingrediente
1 conopida, 1 ceapa tocata fin sau un pumn de arpagic curatat, 200 ml smantana proaspata, nefermentata, sare, piper, 1 lingura de curry, 100 ml vin alb, 2 linguri ulei de masline, patrunjel verde sau frunze de coreadru
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Buchetele se fierb 10\' in apa cu sare, se pun sub jet de apa rece si se scurg bine.
Ceapa sau arpagicul se caleste in ulei de masline, se adauga buchetelele de conopida, sare si piper. Se trage vasul de pe flacara si se adauga praful de curry. Se amesteca bine si se intoarce vasul deasupra flacarii.
Se stinge cu vinul si dupa ce lichidul s-a redus se adauga smantana.
Se lasa sa mai dea cateva clocote pe foc mic.
la final se adauga patrunjelul verde sau frunzele de coreandru tocate fin.