autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

conopida cu sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
unt, conopida, sos de smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Conopida se fierbe, se scurge de apa, se asaza pe platou si se toarna sosul de smantana deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana

Conopida pane cu sos de iaurt si smantana

Conopida curatata de cotoare se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare pe foc

19 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive
Ciuperci pane

Ciuperci pane

Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita,se indeparteaza codita,se spala si se

4 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Baba ghanoush