autor:

Anonim

» » Aperitive

conopida cu sos remulad

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
conopida, sos remulad, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se fierbe in apa cu sare, se scurge de apa, se raceste si se adauga sosul remulad.
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida cu sos remulad" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Flori aperitiv

Flori aperitiv

Aluatul: Se pregateste maiaua din 100 ml lapte caldut, zaharul, putina faina si drojdia, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Briose cu dovlecel

Briose cu dovlecel

Intr-un bol se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se dau dovleceii pe razatoare si se scurg

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Vinete pane