autor:

Anonim

» » Aperitive

conopida gratinata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
conopida, margarina, faina, lapte, oua, cascaval, ciuperci, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In 75 g de margarina se adauga faina dizolvata in lapte, se fierb si se amesteca continuu, pana se ingroasa. Se ia vasul de pe foc, se aduga ouale si sare.C iupercile se inabusa in 75 g de margarina, se adauga sosul, conopida, piper si se amesteca. Compozitia obtinuta se asaza in tava unsa cu margarina , se presara cu cascaval ras si se introduce la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida am desfacut-o buchetele si am tinut-o in apa rece cu o lingurita de bicarbonat cam o jumate

5 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Ca la orice reteta incepem prin a spala si curata legumele, dupa care punem la fiert o oala de apa

48 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Este o reteta care mi-a placut mult!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pulpe false de pui