autor:

Anonim

» » Aperitive

conopida gratinata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
conopida, margarina, faina, lapte, oua, cascaval, ciuperci, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In 75 g de margarina se adauga faina dizolvata in lapte, se fierb si se amesteca continuu, pana se ingroasa. Se ia vasul de pe foc, se aduga ouale si sare.C iupercile se inabusa in 75 g de margarina, se adauga sosul, conopida, piper si se amesteca. Compozitia obtinuta se asaza in tava unsa cu margarina , se presara cu cascaval ras si se introduce la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida am desfacut-o buchetele si am tinut-o in apa rece cu o lingurita de bicarbonat cam o jumate

5 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Conopida natur gratinata cu usturoi

Conopida natur gratinata cu usturoi

Se rupe conopida buchetele, se spala, se zvanta si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta in

21 voturi    21 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Este o reteta care mi-a placut mult!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de vinete