autor:

Fara foto

» » Aperitive

Conopida la cuptor

Autor: titi_ioana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: titi_ioana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
1 conopida medie, pesmet, 3 oua, 3 ling. smantana, cascaval, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert fara sare. Se adauga conopida intreaga.Cand e gata se rupe bucatele si se da prin pesmet.
Se unge o tava cu ulei si se pun bucatile de conopida una langa alta.
Separat se bat ouale cu smantana, sare si piper(dupa gust)
Se adauga peste conopida.
Deasupra se rade cascaval si se da la cuptor pentru 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida saseasca la cuptor

Conopida saseasca la cuptor

1.Conopida se curata de frunze, se rupe in buchetele, se spala bine apoi se pune la fiert in apa

5 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Muschi la cuptor cu conopida

Muschi la cuptor cu conopida

Luam muschiuletul si il spalam bine. Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem

3 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata nicoise