Conopida se tine in apa rece cu sare cam jumatate de ora. Se arunca apa si se fierbe 5-10 minute in apa cu sare. Separat se prepara un sos din margarina si faina calite 1 minut si peste care se adauga un pic cate un pic laptele rece. Se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn pana se ingroasa un pic sosul, cam cum e compozitia de clatite. Se da deoparte sosul si se lasa cam 10 minute sa se racoreasca cam 10 minute, se adauga apoi ouale pe rand amestecandu-se pentru omogenizare. Se adauga apoi cascavalul ras si mararul tocat. Se unge un vas de jena cu unt, se presara pesmet si se ataseaza alternativ straturi de conopida taiata rondele cu straturi de sos. Deasupra se poate presara cascaval ras sau branza si se introduce la cuptor pana se rumeneste usor, cam 30 min. Ca alternativa puteti folosi dovlecei in loc de conopida. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii