Conopida se tine in apa rece cu sare cam jumatate de ora. Se arunca apa si se fierbe 5-10 minute in apa cu sare. Separat se prepara un sos din margarina si faina calite 1 minut si peste care se adauga un pic cate un pic laptele rece. Se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn pana se ingroasa un pic sosul, cam cum e compozitia de clatite. Se da deoparte sosul si se lasa cam 10 minute sa se racoreasca cam 10 minute, se adauga apoi ouale pe rand amestecandu-se pentru omogenizare. Se adauga apoi cascavalul ras si mararul tocat. Se unge un vas de jena cu unt, se presara pesmet si se ataseaza alternativ straturi de conopida taiata rondele cu straturi de sos. Deasupra se poate presara cascaval ras sau branza si se introduce la cuptor pana se rumeneste usor, cam 30 min. Ca alternativa puteti folosi dovlecei in loc de conopida. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii