autor:

Czompa

» » Aperitive

Conopida la cuptor

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
1 conopida, 3 oua, 3 linguri de samanta, 200g cascaval ras, 1 lingura de pesmet,condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

26 voturi

Mod de preparare

Se curata conopida, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert se strecoara de apa si se lasa deoparte. Se bat ouale cu smantana, se adauga sare sau delikat si 50 g cascaval ras. Se unge un vas tremorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet, se aseaza buchetelele de conopida fiarta peste care se toarna ouale batute cu smnatana si cascaval. Deasupra se presara restul cascavalului razuit. Se da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Se desparte conopida in buchetele si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda si cu sare in ea,o

13 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene
Conopida saseasca la cuptor

Conopida saseasca la cuptor

1.Conopida se curata de frunze, se rupe in buchetele, se spala bine apoi se pune la fiert in apa

5 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Victoria Ciubotaru , 19 februarie 2014

    foarte gustos !deja am pregatit!

  • Fara foto

    Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

    O bunatate

  • simha

    simha (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2013

    eu mai fac un sos alb cu lapte unt si faina in care incorporez branza dulce si sarata si 2 oua,in care asez buchetelele de o nopida si broccoli apoi presar deasupta cascaval ras pentru estetica.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

      Intotdeauna am asocit conopida cu smantana sau branza, e un deliciu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

      Foarte buna cu cascaval, mmmmmmmmm!!!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

      Am pregatit aceasta reteta ,e foarte buna !

    • Buzu Creola

      Buzu Creola (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

      Am la cuptor conopida dupa reteta dumneavoastra . Sper sa iasa minunata. Copii mei sunt cam mofturosi cand vine vorba de gatit numai cu legume si de aceea am adaugat putin piept de pui rumenit in unt. Ne mai auzim si dupa ce o sa gustam din mancarica.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Cred ca este o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Imi place conopida , dar mai ales asa la cuptor.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Exact asa pregatesc si eu conopida la cuptor.Uneori mai adaug si costita afumata sau bucatele de carnaciori prajiti.Este delicioasa.O mancare usoara.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Este f. buna.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Trebuie sa fie delicioasa conopida preparata asa. Neaparat trebuie sa fac si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

26 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 3 oua
  • 3 linguri de samanta
  • 200g cascaval ras
  • 1 lingura de pesmet,condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

simha (Chef de cuisine)

eu mai fac un sos alb cu lapte unt si faina in care incorporez branza dulce si sarata si 2 oua,in care asez buchetelele de o nopida si broccoli apoi presar deasupta cascaval ras pentru estetica.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Muffins cu cartofi