Conopida la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Conopida la cuptor

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 300 gr cascaval
  • pesmet
  • 500 gr smantana
  • 5 oua
  • sare
  • 1 pachet unt

Mod de preparare

Se desparte conopida in buchetele si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda si cu sare in ea,o lasam sa fiarba 10 minute,o scoatem intr-o strecuratoare si o lasam la scurs.

Ungem o tava cu unt si tapetem cu putin pesmet,punem conopida scrusa in tava,punem smantana,radem cascavalul pe razatoarea mica,punem untul printre conopida in bucatele mici,mai punem 5-6 linguri de pesmet,apoi batem ouale si le punem peste tot ce este in tava.Punem tava la cuptor la foc potrivit pina capata o culoare rumenita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise