autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

conopida la cuptor cu branza Cedar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
conopida, unt, sare, piper, parmezan, pesmet, branza Cedar, nucsoara, lapte, faina, ardei gras

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii taiati se calesc in unt topit , apoi se scot. Dupa acea se toarna, amestecand faina si se lasa sa se rumeneasca 1 minut. Se ia vasul de pe foc si se toarna treptat laptele, amestecand continuu. Se aduce la punctul de fierbere, mocnit 3 min. Se adauga apoi nucsoara, doua treimi din branza Cedar, sare si piper.
Conopida se asaza intr-o forma si se toarna deasupra amestecul cu lapte. Apoi se adauga ardeii si se presara pesmetul, restul de branza si parmezanul. Se introduce la tava la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida la cuptor cu branza Cedar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogonele in crusta

Gogonele in crusta

Gogonelele se taie felii subtiri si se sareaza. Intre timp spargem fulgii cat mai marunt si amestecam

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Tartelette cu ciuperci

Tartelette cu ciuperci

Faina se framanta bine cu untul moale si praful de sare pana cand aluatul se desprinde de pe maini. Impachetam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb