autor:

» » Aperitive

Conopida napolitana

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1/2 conopida mijlocie, , 1 cutie rosii in bulion (425 g), , 1 lingura untdelemn, , 1 ceapa tocata marunt, , 12 masline taiate feliute, , 2 lingurite capere taiate marunt, , 1/2 lingurita zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele, se fierbe, se lasa sa se scurga si se baga sub un jet de apa rece. Rosiile se maruntesc in mixer impreuna cu bulionul si se trec apoi printr-o sita pentru indepartarea semintelor. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa tocata, pana ce se-nmoaie. Se adauga rosiile pasate, maslinele, caperele si zaharul si se pun la foc mic sa se-nfierbante. Conopida fiarta se introduce in sosul cald si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida napolitana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1/2 conopida mijlocie
  • 1 cutie rosii in bulion (425 g)
  • 1 lingura untdelemn
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 12 masline taiate feliute
  • 2 lingurite capere taiate marunt
  • 1/2 lingurita zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftelute cu cartofi si dovlecel