Conopida natur gratinata cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Conopida natur gratinata cu usturoi

Ingrediente

  • 1 conopida (1-1,2 kg)
  • 50 ml ulei
  • 7-8 catei de usturoi
  • cateva fire patrunjel sau marar
  • sare, piper, condimente pentru friptura

Mod de preparare

Se rupe conopida buchetele, se spala, se zvanta si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Se prajeste bine pe toate partile aproximativ 15 minute pana devine aurie si se inmoaie, se condimenteaza si se adauga usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa 2 minute scoateti-o din tigaie, garnisiti cu verdeata iar cine doreste cu feliute de ardei peperoni.

Se serveste ca atare, cu mujdei sau sos de usturoi si ca garnitura la fripturi sau rasol.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor