Se curata,se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie complet - nu sa se farame.Se scurge apa,se clateste tot cu apa calda si se lasa sa se raceasca.
Buchetelele de conopida se trec prin pesmet,ou batut si din nou pesmet si se prajesc in ulei incins.Nu folosesc faina pentru ca imi plac mai aurii si mai crocante.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc ca atare sau cu un sos format di putin ulei ,mujdei de usturoi,otet de mere,patrunjel tocat marunt, sau cu sos de smantana amestecat cu patrunjel tocat marunt si zeama de lamaie. Sunt delicioase.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii