Se zdrobesc bananele cu furculita si se adauga untul de arahide.
Se zdrobesc bananele cu furculita si se adauga untul de arahide, oul, vanilia, bicarbonatul, zaharul si sarea. Se mixeaza pana se topeste zaharul, se adauga fulgii de ciocolata, se amesteca, apoi se pune si faina.
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune cu lingurita compozitie, lasand distanta intre gramajoare. Le tinem la cuptor circa 9-10 minute. Le luam din tava dupa ce s-au racit.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii