Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Bate untul cu toate felurile de zahar si scortisoara.Adauga oul si amesteca bine.Intr-un vas, bate frisca pana cand se intareste apoi inglobeaz-o in amestecul cu unt.Adauga si faina, praful de copt si bicarbomatul de sodiu si amesteca.Inglobeaza cubuletelele de ciocolata si cele de cirese confiate.
Formeaza din aluat 70 de bilute.Aseaza bilutele intr-o tava tapetata cu foaie de copt, la distanta mai mare una fata de cealalata deoarece biscuitii vor creste in timul coacerii.Da biscuitii la copt 14-16 minute pana cand s-au rumenit pe margini dar in mijloc sunt inca usor pali si moi.Lasa biscuitii sa se raceasca apoi serveste-i.
http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii