1. Incalzeste cuptorul la 180°.
2. Bate untul/margarina cu ambele feluri de zahar pana ce devine moale.Adauga oul si vanilia si amesteca.
3. Adauga faina, amidonul, bicarbonatul si sarea si amesteca.Adauga bucatelele de ciocolata si amesteca.
4. Pune cate o lingurita plina de aluat intr-o tava de copt, si pune biscuitii la copt timp de 8-10 minute, pana ce devin auriu-maronii pe margini.Lasa-i sa se raceasca putin.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii