autor:

» » Aperitive

Corabioare aperitiv

Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
1 bagheta alba sau integrala, 100 g unt, pasta de branza de vaci sau Almete(vezi reteta pasta de branza de vaci tip Almete), 5-6 sticksuri (in functie de cate portii doriti sa faceti), cascaval feliat sau branza topita feliata (patrata)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete.
Se taie bagheta in felii potrivit de groase. Se unge felia de bagheta cu un strat subtire de unt. Se pune cu spritul (cel cu care ornezi tortul)pasta de branza pe felia de bagheta.
Se taie cascavalul in triunghiuri (felia patrata se taie pe jumatate astfel incat sa obtineti un triunghi).
Se introduce sticksul prin felia de cascaval, dupa cere se infige in bagheta.
Se orneaza cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Frumos pentru o masă festivă!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Ingenios.

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Sunt ingenios asezonate ,,corabioarele ''tale din branza si cascaval Eu as mai adauga la branza marar sau chimen

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      dragute,e o idee ft interesanta!

    • simonica37 (Bucatar sef) , 07 august 2009

      Inca o dovada a farmecului lucrurilor simple

    • Liliana , 07 august 2009

      Multumesc. Era foarte cald si s-au pleostit putin. Cascavalul trebuie sa fie un pic mai "batos".

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Arata foarte bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta alba sau integrala
  • 100 g unt
  • pasta de branza de vaci sau Almete(vezi reteta pasta de branza de vaci tip Almete)
  • 5-6 sticksuri (in functie de cate portii doriti sa faceti)
  • cascaval feliat sau branza topita feliata (patrata)

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Liliana
Ciupercute aperitiv

Ciupercute aperitiv

Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie

12 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Cosulete cu vinete

Cosulete cu vinete

Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez. Se umplu rosiile cu salata de vinete

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Frumos pentru o masă festivă!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cornete umplute cu crema de branza