Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete.
Se taie bagheta in felii potrivit de groase. Se unge felia de bagheta cu un strat subtire de unt. Se pune cu spritul (cel cu care ornezi tortul)pasta de branza pe felia de bagheta.
Se taie cascavalul in triunghiuri (felia patrata se taie pe jumatate astfel incat sa obtineti un triunghi).
Se introduce sticksul prin felia de cascaval, dupa cere se infige in bagheta.
Se orneaza cu rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii