Corabioare aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Corabioare aperitiv

Ingrediente

  • 1 bagheta alba sau integrala
  • 100 g unt
  • pasta de branza de vaci sau Almete(vezi reteta pasta de branza de vaci tip Almete)
  • 5-6 sticksuri (in functie de cate portii doriti sa faceti)
  • cascaval feliat sau branza topita feliata (patrata)

Mod de preparare

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete.

Se taie bagheta in felii potrivit de groase. Se unge felia de bagheta cu un strat subtire de unt. Se pune cu spritul (cel cu care ornezi tortul)pasta de branza pe felia de bagheta.

Se taie cascavalul in triunghiuri (felia patrata se taie pe jumatate astfel incat sa obtineti un triunghi).

Se introduce sticksul prin felia de cascaval, dupa cere se infige in bagheta.

Se orneaza cu rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise