autor:

Fara foto

» » Aperitive

Corabioare aperitiv

Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
1 bagheta alba sau integrala, 100 g unt, pasta de branza de vaci sau Almete(vezi reteta pasta de branza de vaci tip Almete), 5-6 sticksuri (in functie de cate portii doriti sa faceti), cascaval feliat sau branza topita feliata (patrata)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete.
Se taie bagheta in felii potrivit de groase. Se unge felia de bagheta cu un strat subtire de unt. Se pune cu spritul (cel cu care ornezi tortul)pasta de branza pe felia de bagheta.
Se taie cascavalul in triunghiuri (felia patrata se taie pe jumatate astfel incat sa obtineti un triunghi).
Se introduce sticksul prin felia de cascaval, dupa cere se infige in bagheta.
Se orneaza cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu cascaval

Clatite cu cascaval

Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste apoi se adauga apa minerala si se amesteca

11 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de

20 voturi    8 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Frumos pentru o masă festivă!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Ingenios.

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Sunt ingenios asezonate ,,corabioarele ''tale din branza si cascaval Eu as mai adauga la branza marar sau chimen

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      dragute,e o idee ft interesanta!

    • Fara foto

      simonica37 (Bucatar sef) , 07 august 2009

      Inca o dovada a farmecului lucrurilor simple

    • Fara foto

      Liliana , 07 august 2009

      Multumesc. Era foarte cald si s-au pleostit putin. Cascavalul trebuie sa fie un pic mai "batos".

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Arata foarte bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta alba sau integrala
  • 100 g unt
  • pasta de branza de vaci sau Almete(vezi reteta pasta de branza de vaci tip Almete)
  • 5-6 sticksuri (in functie de cate portii doriti sa faceti)
  • cascaval feliat sau branza topita feliata (patrata)

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Liliana
Ciupercute aperitiv

Ciupercute aperitiv

Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie

12 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Cosulete cu vinete

Cosulete cu vinete

Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez. Se umplu rosiile cu salata de vinete

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Frumos pentru o masă festivă!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche cu spanac