Scurgi bine tonul si porumbul din conserve.Cureti si speli ardeii capia.Tai un ardei in cubulete,iar pe cilalti ii tai in jumatati,pe lungime si le indepartezi nervurile.Amesteci intr-un castron tonul,porumbul cubuletele de ardei,ulei zeama de lamaie proaspat stoarsa si semintele de susan.Condimentezi si sarezi amestecul dupa gust.Umpli jumatatile de ardei de amestecul pregatit si asezi corabioarele pe un platou,pe frunze de salata verde.Onerzi cu frunzitele de marar verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii