autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » , Aperitive, Aperitive

Corabioare de Cartofi

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Ingrediente
5-6 cartofi, 250 gr de bacon, 150 ge de cascaval, 2-3 castraveti taiati fideluta, felii de lamaie, 5-6 creveti mici fierti, salata verde si seminte de rodii, 1 legatura ceapa verde, 2 cepe(1 alba/ 1 rosie)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Cartofii se spala, curata si se pun la fiert, cand sunt gata se scot se dau printr-un jet de apa rece, se taie in 1/2 si se scobesc in mijloc, separat se caleste ceapa: alba, rosie, verde, baconul. Cu aceasta compozitie se umplu corabioarele de cartofi se rade cascaval peste si se da la cuptor 10 minute pentru gratinare.

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de Cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Corabioare de cartofi copti cu pui si ciuperci

Corabioare de cartofi copti cu pui si ciuperci

In primul rand, pornim cuptorul aragazului si ne ocupam de cartofi, pe care ii spalam apoi ii stergem

6 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Incalzim cuptorul la 200°C. Spalam foarte bine coaja cartofilor, apoi ii invelim in folie de staniol.

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Foarte gustosi.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

    Foarte interesanta reteta ta, am facut si eu ceva de genul acesta, doar ca i-am umplut cu piure!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

    Ce bine arata,mi-ai facut pofta.Si eu pregateam,dar fara bacon.O sa incerc.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 250 gr de bacon
  • 150 ge de cascaval
  • 2-3 castraveti taiati fideluta
  • felii de lamaie
  • 5-6 creveti mici fierti
  • salata verde si seminte de rodii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 cepe(1 alba/ 1 rosie)

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Caprese cu vinete