Am taiat dovleceii in doua pe lung si la baza am tait o portiune ca sa se poata aseza fara sa se rastoarne.I-am scobit apoi de miez si i-am dat in cateva clocote in apa cu sare. Cat s-au racit am preparat compozitia formata din branza data pe razatoare, ouale batute, gris, o parte din miezul dovlecelului tocat, piper, marar si chimenul pisat putin pentru a-i activa aromele. Am gustat de sare si i-am mai pus putina. Am umplut corabioarele si le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt.
Le-am dat la cuptor pentru 40-50 min. Cand sunt aproape gata, razi cascavalul peste ele si le mai lasi 2-3 minute. Au iesit o grozavie. Le poti servi calde, dar la fel de bine merg si reci. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii