Se freaca untura cu zaharul si vanilia, apoi se adauga smintina, drojdia dizolvata in putin lapte si praful de sare. Se framinta cu faina o coca potrivit de tare. Se acopera si se lasa la loc cald sa creasca. Cind a crescut, se pune pe planseta de lucru, se imparte in trei parti egale. Din fiecare parte se face un sul cu mina, iar fiecare sul se taie in bucati de latimea unui deget. Aceste bucati se asaza pe tava de copt la distanta mai mare una de alta (deoarece cresc) si se lasa sa creasca putin. Se da apoi tava la cuptor. Cind sint gata si inca fierbinti, se tavaleste fiecare corabioara prin zahar pudra vanilat.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii