Fileurlie de peste se stropesc cu suc de lamaie, apoi se presara cu sare, condimente si se tavalesc prin faina. Pesmetul se amesteca cu parmezanul, iar smantana se amesteca cu ceapa verde tocata. Fiecare fileu se unge cu smantana amestecata cu ceapa. 10 din ele se decoreaza cu jumatati de felie de branza iar celelalte 10 se asaza deasupra si se fixeaza cu scobitori.
Se dau mai intai cu ou batut, apoi cu pesmet si parmezan, dupa care se prajesc la foc incins 5 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii