autor:

Burcea_Vasilica

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2017

Ingrediente
12 castraveti cornichon murati in saramura, 150 gr muschiulet afumat sau bacon, 150 gr cascaval, 3 oua, 2 ardei kapia, faina, pesmet, trei lingurite susan negru, 1 lingurita boia spaniola, piper mozaic, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere.

Se spala castravetii si se lasa la scurs pentru indepartarea excesului de lichid. Se taie cascavalul sau bacon-ul sub forma de fasii de lungimea castravetilor, la fel procedand si cu ardeiul kapia.

Introducem in interiorul castravetilor o bucata de bacon, o bucata de cascaval si una de ardei.

Batem ouale impreuna cu boia si piper si amestecam pesmetul cu susanul negru. Se trec apoi castravetii prin faina, ou, iar la final, prin amestecul de pesmet si susan.

Se prajesc in ulei incins pana prind crusta aurie, apoi se scot pe servetel de hartie absorbanta pentru inlaturarea excesului de ulei.

Acest preparat se poate servi atat cald cat si rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din castraveti murati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane surpriza

Cascaval pane surpriza

Incorporez: oul,cartoful,faina sare, piper dupa gust.Trec feliile de cascaval prin aceasta compozitie,apoi

19 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Tarta sarata cu Philadelphia

Tarta sarata cu Philadelphia

1 )Am desfacut aluatul de tarte din hartia de ambalaj cu o jumatate de ora, inainte de prepararea

2 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 12 castraveti cornichon murati in saramura
  • 150 gr muschiulet afumat sau bacon
  • 150 gr cascaval
  • 3 oua
  • 2 ardei kapia
  • faina
  • pesmet
  • trei lingurite susan negru
  • 1 lingurita boia spaniola
  • piper mozaic
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

18 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

21 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu telemea si cascaval cu nuci