Se pun la macerat fructele de coarne cu zaharul. Se pastreaza in camara timp de trei saptamani agitand damigeana din cand in cand. Se adauga alcoolul combinat cu apa. Se poate consuma dupa alte doua- trei saptamani.
Coarnele sunt dulci acrisoare si astringente. Le puteti folosi dupa ce le scoateti din alcool, la decoratea torturilor si prajiturilor - sunt delicioase.
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii