Se freaca 3 oua intregi cu greutatea lor de zahar, pana se fac ca o crema. Se adauga faina fina si migdalele macinate, si cernute. Se unge tava bine cu unt si se pun cu lingurita din compozitie, mici ronduri de 7-8 cm, diametru, netezindu-le cu dosul linguritei, ca sa fie cat muchia cutitului de subtiri. Se pun la copt, la foc mijlociu si pe masura ce se rumenesc, se scot cu cutitul de fierbinti si se intorc in forma de cornet. Se lucreaza repede, ca sa nu aiba timp sa se raceasca. Pe masura ce se fac cornetele, se introduc in cornete de tabla, in care se racesc, pastrandu-si forma. Dupa ce s-au racit se imbraca pe dinafara cu cuvertura de ciocolata (ciocolata topita la bain-marie si se poate subtia cu cateva picaturi de unt de cacao), iar inauntru se umple cu frisca batuta de zahar. Cornetele neumplute si neglasate se pot pastra si mai multe zile.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii