autor:

mariana scarlat

» » Aperitive

Cornete de parizer umplute

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Ingrediente
-6 felii parizer tăiat nu prea subţire, -12 măsline, -2 cartofi fierţi, -2-3 linguri maioneză, -sare, -piper, -salată verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de parizer se curăţă de coajă şi se răsucesc în formă de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca să nu se desfacă, iar în cele două capete ale scobitorii se înfige câte o măslină.
Cornetele se umplu cu cartofii fierţi şi tăiaţi cuburi foarte mici, care au fost amestecaţi cu maioneza, sarea şi piperul.
Se aşterne pe un platou rotund un strat de salată verde tăiată ca tăiţeii şi peste el se aşază cornetele umplute, rânduite frumos cu vârful spre centrul platoului.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete de parizer umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Frigarui pe scobitoare

Frigarui pe scobitoare

Se curata dovlecelul de coaja se taie rondele si se pune la prajit foarte putin, sa nu fie prea crud

7 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Se fierb maruntaiele de miel. Cand sunt destul de fierte , se scot pe un platou , iar supa rezultata

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adrian , 08 octombrie 2009

    Super, mai ales la timpul nostru liber din ziua de azi. Ideea e grozava. Multumim.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Interesant si ingenios.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -6 felii parizer tăiat nu prea subţire
  • -12 măsline
  • -2 cartofi fierţi
  • -2-3 linguri maioneză
  • -sare
  • -piper
  • -salată verde

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

Adrian

Super, mai ales la timpul nostru liber din ziua de azi. Ideea e grozava. Multumim.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftele din dovlecel si ton.