Reteta postata pe: 11 septembrie 2009
Ingrediente
-6 felii parizer tăiat nu prea subţire, -12 măsline, -2 cartofi fierţi, -2-3 linguri maioneză, -sare, -piper, -salată verde
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Feliile de parizer se curăţă de coajă şi se răsucesc în formă de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca să nu se desfacă, iar în cele două capete ale scobitorii se înfige câte o măslină.
Cornetele se umplu cu cartofii fierţi şi tăiaţi cuburi foarte mici, care au fost amestecaţi cu maioneza, sarea şi piperul.
Se aşterne pe un platou rotund un strat de salată verde tăiată ca tăiţeii şi peste el se aşază cornetele umplute, rânduite frumos cu vârful spre centrul platoului.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete de parizer umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Adrian , 08 octombrie 2009
Super, mai ales la timpul nostru liber din ziua de azi. Ideea e grozava. Multumim.