Feliile de parizer se curăţă de coajă şi se răsucesc în formă de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca să nu se desfacă, iar în cele două capete ale scobitorii se înfige câte o măslină.
Cornetele se umplu cu cartofii fierţi şi tăiaţi cuburi foarte mici, care au fost amestecaţi cu maioneza, sarea şi piperul.
Se aşterne pe un platou rotund un strat de salată verde tăiată ca tăiţeii şi peste el se aşază cornetele umplute, rânduite frumos cu vârful spre centrul platoului.
Poftă bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii