autor:

Fara foto

» » Aperitive

CORNETE DE SUNCA UMPLUTE

Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
500g sunca presata, 5 oua, pateu de ficat 400g, unt 300g, ceapa 500 g, ciuperci 400 g, piper si sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, li se taie capacele cu grija, iar restul oului se toaca cu pateul, cu untul, cu ceapa tocata, cu majoritatea ciupercilor cu sare si piper dupa gust pana se obtine o pasta omogena. Taiati sunca felii si rulati-o sub forma de cornete.



Apoi umpleti cornetele din sunca cu pasta si puneti-le la frigider. Dupa cateva ore, acoperiti-le deschiderea cu un capac de ou si o bucatica de ciuperca. Asezati-le pe un platou cu cateva feliute de castraveti murati si le puteti servi ca aperitiv rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNETE DE SUNCA UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
POLONICE  COLORATE

POLONICE COLORATE

Se fierb ouale apoi se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu cascavalul ras si se face o pasta. Apoi

3 voturi    13 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le

6 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval