autor:

Fara foto

» » Aperitive

CORNETE DE SUNCA UMPLUTE

Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria ferent (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
500g sunca presata, 5 oua, pateu de ficat 400g, unt 300g, ceapa 500 g, ciuperci 400 g, piper si sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, li se taie capacele cu grija, iar restul oului se toaca cu pateul, cu untul, cu ceapa tocata, cu majoritatea ciupercilor cu sare si piper dupa gust pana se obtine o pasta omogena. Taiati sunca felii si rulati-o sub forma de cornete.



Apoi umpleti cornetele din sunca cu pasta si puneti-le la frigider. Dupa cateva ore, acoperiti-le deschiderea cu un capac de ou si o bucatica de ciuperca. Asezati-le pe un platou cu cateva feliute de castraveti murati si le puteti servi ca aperitiv rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNETE DE SUNCA UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mini tarte cu carne si ciuperci

Mini tarte cu carne si ciuperci

Se face intai aluatul fraged din faina cu unt si cele 3 galbenusuri, se framanta bine si apoi lasam

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piftelute marinate

Piftelute marinate

Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar... Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
placinta cu branza si carne