Se fierb ouale tari, li se taie capacele cu grija, iar restul oului se toaca cu pateul, cu untul, cu ceapa tocata, cu majoritatea ciupercilor cu sare si piper dupa gust pana se obtine o pasta omogena. Taiati sunca felii si rulati-o sub forma de cornete.
Apoi umpleti cornetele din sunca cu pasta si puneti-le la frigider. Dupa cateva ore, acoperiti-le deschiderea cu un capac de ou si o bucatica de ciuperca. Asezati-le pe un platou cu cateva feliute de castraveti murati si le puteti servi ca aperitiv rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii