1. Bate untul/margarina cu zahar si oua.Adauga apa si faina, alternandu-le.Poti adauga in reteta de baza, daca doresti, diferite arome (esenta de rom, vanilie, portocale, migdale, lamaie etc) sau cacao.
2. Aluatul ar trebui sa fie atat de gros inacat sa se raspandeasca singur in aparat.Daca aluatul e prea gros atunci adauga putina apa.
3. Pune cate 2-3 linguri de aluat pentru a face un cornet.Lasa-l sa se prajeasca 2-3 minute, pana ce devine usor maroniu.Scoate-l, pune-l pe o suprafata de lucru si incvarte-l repede (cat timp inca este moale si cald) pe con.Lasa-l sa se raceassca pe con.
4. Pastreaza cornetele intr-un loc uscat si inchis pentru a ramane proaspete si crocante pentru mai mult timp.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii