Se face un aluat, se intinde o foaie subtire, din care se taie patrate, care se ruleaza ca niste cornete mici. Se pregateste umplutura din: bucati mici de creier fiert, combinat cu sos alb, galbenus crud, sare, piper si patrunjel verde. Se coc aceste cornete in cuptorul cu foc iute. Foile de aluat, pe care se asaza cite o lingurita din compozitie, se pot rula ca niste cornulete, se pot indoi in forma de triunghiuri cu margini bine presate si date cu albus, dupa care se fierb 10 minute in apa ce clocoteste.
Tot pentru platoul cu aperitive, se taie felii de sunca foarte subtiri, se ruleaza ca pe cornete, se umplu cu salata boeuf, se decoreaza cu frunze de patrunjel
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii