Cornete

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat: 1 kg. faina
  • 1/2 kg. untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori
  • 1 pahar mic de apa calduta
  • drojdie si sare; bucati mici de creier fiert
  • sos alb
  • galbenus crud
  • sare
  • piper si patrunjel verde

Mod de preparare

Se face un aluat, se intinde o foaie subtire, din care se taie patrate, care se ruleaza ca niste cornete mici. Se pregateste umplutura din: bucati mici de creier fiert, combinat cu sos alb, galbenus crud, sare, piper si patrunjel verde. Se coc aceste cornete in cuptorul cu foc iute. Foile de aluat, pe care se asaza cite o lingurita din compozitie, se pot rula ca niste cornulete, se pot indoi in forma de triunghiuri cu margini bine presate si date cu albus, dupa care se fierb 10 minute in apa ce clocoteste.

Tot pentru platoul cu aperitive, se taie felii de sunca foarte subtiri, se ruleaza ca pe cornete, se umplu cu salata boeuf, se decoreaza cu frunze de patrunjel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise