autor:

Iuliana Matei

» » Prajituri

Cornulete

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
250 gr. unt,, 250 gr. smintina,, 1 ou,, 1 lingurita zahar,, 5 gr. drojdie,, faina cat cuprinde,, rahat sau gem

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde.
Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul sau gemul, se ruleaza, dandu-se forma de cornulete.
Se pun in tava si se dau la cuptor.
Se pudreaza cu cu zahar
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Mixam untura cu zaharul, apoi adaugam smantana. Incorporam ouale, unul cate unul, apoi praful de

6 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu dulceata de piersici

Cornulete cu dulceata de piersici

Pentru a prepara aceste cornulete mai intai topesti untul sau margarina intr-o cratita la foc mic.

3 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Imi plac !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    tare bune!

  • Fara foto

    TEODORA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Arata foarte bine si cred ca sunt si gustoase.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Ce bine arata cornuletele tale....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 250 gr. unt,
  • 250 gr. smintina,
  • 1 ou,
  • 1 lingurita zahar,
  • 5 gr. drojdie,
  • faina cat cuprinde,
  • rahat sau gem

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tarta cu smochine