autor:

Iuliana Matei

» » Prajituri

Cornulete

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
250 gr. unt,, 250 gr. smintina,, 1 ou,, 1 lingurita zahar,, 5 gr. drojdie,, faina cat cuprinde,, rahat sau gem

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde.
Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul sau gemul, se ruleaza, dandu-se forma de cornulete.
Se pun in tava si se dau la cuptor.
Se pudreaza cu cu zahar
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete cu magiun de prune si nuca

Cornulete cu magiun de prune si nuca

Intr-un castron cernem faina apoi adaugam untura si o faramitam bine.Apoi adaugam laptele caldut

2 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cornulete cu foietaj si magiun

Cornulete cu foietaj si magiun

Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete. Se preincalzeste cuptorul. Pe

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Imi plac !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    tare bune!

  • Fara foto

    TEODORA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Arata foarte bine si cred ca sunt si gustoase.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Ce bine arata cornuletele tale....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 250 gr. unt,
  • 250 gr. smintina,
  • 1 ou,
  • 1 lingurita zahar,
  • 5 gr. drojdie,
  • faina cat cuprinde,
  • rahat sau gem

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine