Se cerne faina,se adauga untura topita,laptele ,coaja si zeama de lamaie,zahar dupa gust,un praf de sare,un pic de drojdie muiata in apa calduta,un plic de zahar vanilinat.Se amesteca totul,se framanta bine(aluatul sa nu fie nici prea tare nici prea moale)dupa care se lasa jumatate de ora,o ora in frgider,dupa care se scoate si se incep a face cornuletele,dupa care se da la cuptorul preincalzit pt.5-10 min.nu stiu sa va spun cum le-am facut ca nu prea au iesit la aspect dar gustul a iesit delicios.Eu le-am umplut cu dulceata de cirese dar se pot umple si cu nuca cu zahar sau cu orice dulceata doriti,inca ceva nu puneti multa dulceata pt ca va curge in tava.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii