Cornulete cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g smantana
  • 150 g unt
  • 250 g faina
  • coaja rasa de lamaie
  • 80g branza de vaci
  • 1 galbenus de ou
  • sare
  • 2 plicuri zahar vanilat.

Mod de preparare

Se face o coca bine framantata din smantana, unt, faina, coaja de lamaie, sare. Se pune la rece boua ore. Branza de vaci se amesteca cu galbenusul de ou, zaharul vanilat. Se intinde aluatul in foaie de 0.5 cm grosime din care se taie patrate destul de mari in mijlocul carora se pune o lingurita de branza si se ruleaza cornulete care se coc la foc potrivit si se tavalesc in zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise