autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cornulete cu branza de vaci

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
50 g smantana, 150 g unt, 250 g faina, coaja rasa de lamaie, 80g branza de vaci, 1 galbenus de ou, sare, 2 plicuri zahar vanilat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se face o coca bine framantata din smantana, unt, faina, coaja de lamaie, sare. Se pune la rece boua ore. Branza de vaci se amesteca cu galbenusul de ou, zaharul vanilat. Se intinde aluatul in foaie de 0.5 cm grosime din care se taie patrate destul de mari in mijlocul carora se pune o lingurita de branza si se ruleaza cornulete care se coc la foc potrivit si se tavalesc in zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Biscuitii se rup in bucati mici intr-un vas incapator. Rahatul se taie bucatele mici si se fierbe

16 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chec pufos cu nuci, stafide si rahat

Chec pufos cu nuci, stafide si rahat

Galbenusurile se presara cu putina sare si zahar vanilat, se mixeaza treptat cu uleiul dupa care

11 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 50 g smantana
  • 150 g unt
  • 250 g faina
  • coaja rasa de lamaie
  • 80g branza de vaci
  • 1 galbenus de ou
  • sare
  • 2 plicuri zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu prune si bezea