Cornulete cu cartofi si branza de oaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Cornulete cu cartofi si branza de oaie

Ingrediente

  • - 3 cartofi potriviti
  • - 500 g faina
  • - 125 g unt
  • - 125 g branza de oaie
  • - 1 pachet praf de copt
  • - 2 linguri patrunjel tocat
  • - susan
  • - sare si piper
  • - un galbenus

Mod de preparare

Curatati cartofii si fierbetii in apa cu un praf de sare pana ce devin moi si pufosi. Scurgeti apa si pasatii cu o furculita. Amestecati faina, cartofii fierti, untul, praful de copt, un praf de sare si piper pana ce obtineti un aluat moale.

Sfarmati branza de oaie si amestecati cu patrunjelul tocat marunt. Intindeti aluatul cam de 2 mm grosime si taiati in triunghiuri potrivite. Asezati o lingurita din amestecul de branza de oaie si infasurati cornuletele. Trebuie sa va spun insa ca mie mi-a trebuit mai multa branza de oaie, cam 300-350g.

Asezati cornuletele intr-o tava tapetata cu putina faina, ungeti-le cu galbenusul batut si presarati cu susan. Coaceti in cuptorul incins la 200 C pana ce devin aurii.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine