Ingrediente
- 3 cartofi potriviti, - 500 g faina, - 125 g unt, - 125 g branza de oaie, - 1 pachet praf de copt, - 2 linguri patrunjel tocat, - susan, - sare si piper, - un galbenus
Dificultate: Medie | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Sfarmati branza de oaie si amestecati cu patrunjelul tocat marunt. Intindeti aluatul cam de 2 mm grosime si taiati in triunghiuri potrivite. Asezati o lingurita din amestecul de branza de oaie si infasurati cornuletele. Trebuie sa va spun insa ca mie mi-a trebuit mai multa branza de oaie, cam 300-350g.
Asezati cornuletele intr-o tava tapetata cu putina faina, ungeti-le cu galbenusul batut si presarati cu susan. Coaceti in cuptorul incins la 200 C pana ce devin aurii.
Pofta buna!
Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 04 iulie 2014
Arata delicios!!! Am salvat reteta!
Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 04 iulie 2014
Arata delicios!!!! Am salvat reteta!