autor:

Gatiticuspor

» » Aperitive

Cornulete cu cartofi si branza de oaie

Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iunie 2014

Ingrediente
- 3 cartofi potriviti, - 500 g faina, - 125 g unt, - 125 g branza de oaie, - 1 pachet praf de copt, - 2 linguri patrunjel tocat, - susan, - sare si piper, - un galbenus

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii si fierbetii in apa cu un praf de sare pana ce devin moi si pufosi. Scurgeti apa si pasatii cu o furculita. Amestecati faina, cartofii fierti, untul, praful de copt, un praf de sare si piper pana ce obtineti un aluat moale.



Sfarmati branza de oaie si amestecati cu patrunjelul tocat marunt. Intindeti aluatul cam de 2 mm grosime si taiati in triunghiuri potrivite. Asezati o lingurita din amestecul de branza de oaie si infasurati cornuletele. Trebuie sa va spun insa ca mie mi-a trebuit mai multa branza de oaie, cam 300-350g.



Asezati cornuletele intr-o tava tapetata cu putina faina, ungeti-le cu galbenusul batut si presarati cu susan. Coaceti in cuptorul incins la 200 C pana ce devin aurii.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cartofi si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Am avut oaresce sufletei in vizita si neavand nimic dulce prin casa...am executat contrariul. Am

5 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval cu somon afumat

Rulada de cascaval cu somon afumat

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot stingem focul si punem cascavalul pe care l-am

6 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucia Gheorghe , 08 ianuarie 2015

    gustos

  • Fara foto

    Gabriel Voicu , 26 octombrie 2014

    Cred ca aceasta cocuta ar mrge si cu drojdie. Eu as pune si un ou in branzica. Am sa fac si eu aceasta reteta , cu drojdie . Multumim ptr reteta.

  • Fara foto

    Juliete Julieta , 03 octombrie 2014

    Te rog pune reteta asta se pe pagina mea de facebook.ca nu resusesc.multumesc.

    • Alina_Chiticaru

      Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 04 iulie 2014

      Arata delicios!!! Am salvat reteta!

    • Alina_Chiticaru

      Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 04 iulie 2014

      Arata delicios!!!! Am salvat reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - 3 cartofi potriviti
  • - 500 g faina
  • - 125 g unt
  • - 125 g branza de oaie
  • - 1 pachet praf de copt
  • - 2 linguri patrunjel tocat
  • - susan
  • - sare si piper
  • - un galbenus

Raporteaza reteta

Retete
de Gatiticuspor
Mille - Feuille

Mille - Feuille

CREME PATISSIERE: Puneti zaharul vanilat, ouale si faina intr-un castron peste care adaugati

4 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la

3 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Pentru aceasta reteta eu am folosit 4 ardei kapia pe care i-am taiat in 3 caci erau foarte mari si

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Arata delicios!!! Am salvat reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pasta de brinza