autor:

Dachman Laura

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Cornulete cu ciocolata

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Ingrediente
800 gr aluat frantuzesc congelat, decongelat, 1 ou batut cu 2 linguri de lapte, zahar candel, , Pentru umplutura, 120 gr caramele, sfaramitate, 70 gr fulgi de migdale, usor prajiti, 120 gr bomboane Kinder, 120 gr bomboane M&M’s cu arahide, 100 gr ciocolata cu alune de padure, usor topita

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se tapeteaza cu foie de copt 2 tavi.
Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe latura mai mare a fiecarui triunghi si se ruleaza spre varful opus.Se aseza cornurile in tava,se ung cu ou apoi se presara cu zahar candel.Se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca

Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca

De facut e super simplu dupa cum o sa vedeti mai jos. Aluatul trebuie sa fie decongelat complet. Intr-un

7 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu corcoduse si sos de frisca si vanilie

Tarta cu corcoduse si sos de frisca si vanilie

Pentru blat: amestecam toate ingredientele si intindem aluatul in tava cu mana, apoi punem intr-o

2 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Rapid si gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 800 gr aluat frantuzesc congelat
  • decongelat
  • 1 ou batut cu 2 linguri de lapte
  • zahar candel
  • Pentru umplutura
  • 120 gr caramele
  • sfaramitate
  • 70 gr fulgi de migdale
  • usor prajiti
  • 120 gr bomboane Kinder
  • 120 gr bomboane M&M’s cu arahide
  • 100 gr ciocolata cu alune de padure
  • usor topita

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Rapid si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Prajitura Mira