autor:

Dachman Laura

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Cornulete cu ciocolata

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Ingrediente
800 gr aluat frantuzesc congelat, decongelat, 1 ou batut cu 2 linguri de lapte, zahar candel, , Pentru umplutura, 120 gr caramele, sfaramitate, 70 gr fulgi de migdale, usor prajiti, 120 gr bomboane Kinder, 120 gr bomboane M&M’s cu arahide, 100 gr ciocolata cu alune de padure, usor topita

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se tapeteaza cu foie de copt 2 tavi.
Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe latura mai mare a fiecarui triunghi si se ruleaza spre varful opus.Se aseza cornurile in tava,se ung cu ou apoi se presara cu zahar candel.Se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca

Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca

De facut e super simplu dupa cum o sa vedeti mai jos. Aluatul trebuie sa fie decongelat complet. Intr-un

7 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

Punem pe foc, intr-un vas, apa, uleiul si praful de sare, cand da in clocot adaugam faina si amestecam

16 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Rapid si gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 800 gr aluat frantuzesc congelat
  • decongelat
  • 1 ou batut cu 2 linguri de lapte
  • zahar candel
  • Pentru umplutura
  • 120 gr caramele
  • sfaramitate
  • 70 gr fulgi de migdale
  • usor prajiti
  • 120 gr bomboane Kinder
  • 120 gr bomboane M&M’s cu arahide
  • 100 gr ciocolata cu alune de padure
  • usor topita

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Rapid si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Spirale cu mere si stafide Spirale cu mere si stafide

Cernem faina intr-un castron (eu am framantat intr-o covata pe care am achizitionat-o anul acesta de la Targul Olarilor, si de care

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Poale-n brau Poale-n brau

Se fărâmă drojdia şi se dizolvă în puţin lapte călduţ cu zahărul, se adaugă apoi ouăle, restul de lapte, untul

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti