Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se tapeteaza cu foie de copt 2 tavi.
Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe latura mai mare a fiecarui triunghi si se ruleaza spre varful opus.Se aseza cornurile in tava,se ung cu ou apoi se presara cu zahar candel.Se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii