Se freaca f bine margarina Rama cu zaharul si treptat se adauga faina si nuca.Aluatul obtinut se tine putin la frigider sa se odihneasca si in acelasi timp sa se intareasca.
Se intind foi potrivit de groase si se taie patratele carora li se dau forma de cornulete .Se coc in tava unsa cu putina margarina,iar cuptorul trebuie preincalzit inainte cu 10-15 minute.
Dupa coacere se pudreaza cu zahar pudra.
Va spun sincer ca sunt un deliciu si cu cat stau mai mult cu atat sunt mai fragede.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii