Se pun intr-un vas oul, untul, nuca {trecuta prin masina de tocat}, rom sau scortisoara si se framanta adaugand faina cit sa rezulte un aluat nu foarte tare. Aluatul obtinut se aseaza pe planseta si se imparte in patru, se folosesc pe rand cele patru bucati facindu-se rulouri care se taie 4-5cm lung, nu foarte groase. Se aseaza in tava neunsa si se tin 20 min. la foc potrivit, se scot si se tavalesc prin zaharul pudra vanilat. {se pudreza imediat ce se scot din cuptor}
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii