Am pus ingredientele in robotul de bucatarie si le-am amestecat.
Aluatul obtinut l-am lasat un pic sa se odihneasca, la rece; din el am taiat bucati pe care le-am modelat in forma de snur si am format cornuletele. Aluatul e destul de lipicios, trebuie lucrat repede, sa nu se inmoaie de la caldura mainilor.
Cornuletele le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptor, cca 12 minute, pana au inceput sa se rumeneasca.
Calde le-am trecut prin zahar pudra.
Anul acesta am preluat ideea Laurei Sava si am taiat si eu cateva forme, pentru decor; am obtinut braduti si stelute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii