autor:

GABRIELA

» » , Retete de post, Retete vegetariene

CORNULETE CU NUCA - DE POST

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
200 g margarina, 4 linguri cu varf zahar, 1 cana cu varf de nuca macinata, 2 cani cu faina, esenta vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Se omogenizeaza margarina (untul) cu zaharul, nuca si faina (daca ni se pare prea moale aluatul se mai pune putina faina).
Se fac cornulete cu mana.
Se coc in tava unsa putin timp de 10 – 15 minute, nu trebuie sa se rumeneasca tare. Se dau prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat cand sunt calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNULETE CU NUCA - DE POST" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cornulete cu cocos si nuca de post

Cornulete cu cocos si nuca de post

Apa o amestecam cu nuca de cocos, le punem pe foc si le fierbem cam 10 minute, amestecand sa nu se

2 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Cornulete fragede cu gem,nuca sau rahat (de post)

Cornulete fragede cu gem,nuca sau rahat (de post)

Intr-un vas se amesteca margarina, praful de copt stins in bors, apa minerala si esenta de vanilie. Dupa,

4 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

16 voturi

Ingrediente

  • 200 g margarina
  • 4 linguri cu varf zahar
  • 1 cana cu varf de nuca macinata
  • 2 cani cu faina
  • esenta vanilie

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Conopida la cuptor