Se freaca bine untul cu zaharul, se adauga nucile si apoi faina si se framanta bine coca. Se ia cate o bucata din coca obtinuta si se face un rulou de grosimea unui deget. Se taie ruloul in bucati de 5cm, se curbeaza fiecare bucata dandu-i forma unui cornulet.
Se asaza cornuletele pe o tava unsa cu unt si se coc la foc moale.
Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii