Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale. Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac cornuletele care trebuie sa fie umplute cu feliute subtiri de telemea si de parizer. Dupa ce cornuletele au fost facute inainte de a se baga la cuptor trebuie sa fie unse pe deasupra cu oua batute.
Se servesc calde sau reci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii